До Сириус и обратно с COMASUMMER и TEMPLE OF THE SMOKE

Още един концерт от поредицата Wrong се състоя миналия петък в Mixtape 5. Или по-скоро… онази малката зала на Mixtape 5, която за пореден път се превърна в уютния хол, в който се събраха приятели, за да попътуват заедно между звездите. С музика на Comasummer и Temple of the Smoke.

Comasummer


Comasummer
е име, което в последните месеци все по-често се споменава и има защо. В звученето си съчетават доста подходящо психеделия, прогресив рок и може би щипка от онази дарк хипария от около ’67-ма – ’69-та, присъща на The Doors. Петима са, а визуализациите на екрана зад тях съвсем точно изразяват това, което чувам. Космическата визия е безупречно добре свършената работа на Ралица Тонева и Спартак Йорданов. Това със сигурност е най-евтиният вариант да стигнете от тук до Сириус. А Уран е прекрасен точно в този петък, Луната е синя…затвори очи.

Temple of the Smoke

Продължаваме, сякаш не сме спирали. Temple of the Smoke. Тъй като съм си вкъщи, в хола, изморена съм, почти неадекватна, пък и защо не, си занасям физическата част от себе си отзад на „диванчето“. Полулегнала и с преобладаващо затворени очи се оставям сърбите да ме хванат за ръка и да ме заведат в Храма. Или поне онази част от мен, която няма нужда от съзнание. Някъде там, отвъд, на друго ниво ми показват и разказват едни неща, пътища, картини, реалности и илюзии. Това ще го осъзная в неделя. Сега обаче е петък и мисълта ми стига само, за да зная, че музиката е космическа и рядко разнообразна,  а това е концертът на лятото. И то в открито небе.

СНИМКИ:
TEMPLE OF THE SMOKE
COMASUMMER

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото