ovshadowsBlack Market Metal Label с гордост представя задаващия се албум на OV SHADOWS, който ще носи заглавие „The Darkness Between Stars“ и ще излезе на 23 февруари.

Преди да ви представя албума няколко думи за OV SHADOWS. Те са представители на Гьотеборгската сцена, основани през 2016-та и до момента имат в дискографията си ЕР-то „Monologues“(2016). Тяхната история обаче започва малко по-рано, през 2007-ма като Waning, които прекратяват дейност през 2015-та и се появява OV SHADOWS.

„The Darkness Between Stars“ е страхотен, добре написан, атмосферичен блек метъл, изпълнен с усещането за дълбоки гори и тъмни зими. „The Darkness Between Stars“ е като пътуване, пренасящо през замръзнали пейзажи, обрисувани от живи, епични рифове, които преливат от печал до триумф по начин, който вълнува и изпълва емоционално. Този албум има всичко, което някой би могъл да иска от блек метъл албум. Той има атмосфера, усещане за епика  и е премерена смес от мелодика и мрак с ангажираща композиционна структура.

Извън прес релийза мога да кажа, че в този случай не е само характерното за стила гръмко представяне на предстоящ материал.  Можете да се убедите като чуете заглавната песен  „The Darkness Between Stars“.

Предварителна поръчка можете да направите тук.

Обложката и трак листа изглеждат така:

ov shadows-cover

Track Listing:
1 The Darkness Between Stars
2 Bellowing Shadows
3 The Hanged Man
4 Disguised as Altruism
5 Ritual of the Natural Flame
6 Hordes Abiding the Narrator
7 A Sky in Vain