DEATH METAL NIGHT в The Black Lodge

На 12-и декември (четвъртък) в метъл бар „The Black Lodge“ глави и крайници ще хвърчат под звуците на най-добрите дет метъл парчета от началото на стила до сега. Банди от европейската и американската (а и не само) дет метъл сцени ще допринесат за неспиращия хедбенгинг с плейлист от над 5 часа в комбинация с подбрани видеоклипове и концертни изпълнения. Ще проследим еволюцията на стила с банди като CANNIBAL CORPSE, BOLT THROWER, BENEDICTION, PESTILENCE, MORBID ANGEL, CARCASS, GRAVE, DISMEMBER, SUFFOCATION, DYING FETUS, PUNGENT STENCH, SEVERE TORTURE, NILE, DEICIDE, ABORTED, EXHUMED, MORTICIAN и много други. С песни на DEATH ще отдадем заслужено внимание и почит на най-емблематичната личност в жанра Chuck Schuldiner по случай 12 години от смъртта му, които се навършват на 13-и декември.

Начало – 21:00, край – до последния оцелял, а входът е свободен както винаги. За най-големия късметлия ще има и награда от традиционната ни томбола.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото