David Vincent: „Новият албум на Morbid Angel ще стане любимият ви.“

В скорошен разговор с Metal Hammer фронтменът на Morbid Angel – David Vincent дава някои разяснения относно новият им албум. Ето какво казва той:

Щеше да ни е много по-лесно просто да вземем, хммм, представете си някои от най-добрите песни на Morbid Angel, и да ги пипнем тук-там, да променим това-онова – и готово, много лесно! Но това творчество ли е? Никак даже, това е просто „минаване на номера“, което не е никак честно спрямо феновете ни. А и Morbid Angel далеч не е такава група и никога не е била. За широкоскроените хора, албумът ще стане един от най-любимите им записи на Morbid Angel.

 1. #1 написан от Владо (преди 7 години)

  Правилно :)

 2. #2 написан от GLEN BENTON ON ROIDS (преди 7 години)

  пиши на кирилица

 3. #3 написан от REYAV (преди 7 години)

  Може ли да помоля да пишеш коментарите си на кирилица? Не е толкова трудно, а и се чете значително по-лесно. Благодаря.
  Оттук-нататък всички коментари на български език, написани на латиница, ще бъдат изтривани, независимо от съдържанието им. Важи за всички.

 4. #4 написан от GLEN BENTON ON ROIDS (преди 7 години)

  албум с който MORBID ANGEL биха се гордели ако са на медикация с tab.SEROXAT 2x20mg +STILNOX 10mg преди сън

 5. #5 написан от Blacky (преди 7 години)

  Хах, явно са, щото, гледам, доста са доволни от резултата те самите, а и доста други музиканти… Аз също много го харесах, с едно изключение засега, онова мерилинменсънско Radikult, за което ще ми трябва повечко време да го асимилирам явно.

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото