Danny Worsnop разкри обложката на първия си солов албум

Вокалистът Danny Worsnop (WE ARE HARLOT, ex-ASKING ALEXANDRIA) сериозно се е захванал с работата върху първия си солов албум, след като от години споменава за това в интервюта. Чрез Instagram профила си, Danny разкри първата обложката на „The Prozac Sessions“ и сподели, че албумът ще има общо четири такива.

danny worsnop solo album, asking alexandria, we are harlot

Дами и господа, представям ви обложка А. Всеки един вариант ми хареса толкова много, че реших да включа всичките, което значи, че ще има четири различни визуални варианта на албума. Обмислям да запиша още няколко песни, за да може всяка версия да има различен бонус трак. В момента съм в Нашвил и водя преговори със звукозаписни компании, за да намеря дом на творението си. Очаквайте скоро още новини. Ще се видим от другата страна!

В скорошно изявление, Worsnop говори за вдъхновението си. Една от личните му музи е един определен период в живота му, когато е научил тежкия урок, че мимолетно преживяване със стриптизьорка е довело до бременност, а след това се оказва, че всичко е било с цел измама. Разказва и за следващ период, когато по време на лекуване от наркозависимостта си, Danny се е събудил плувнал в пот, с мелодия в главата си. Всички песни са свързани с определени периоди от живота му и желанието да пише напълно откровени текстове.

Създаването на тези песни беше като емоционална въртележка, но крайният резултат ме направи горд и никога не съм бил по-въодушевен за проект до сега.

Писането на толкова дълбоки и лични текстове изкара много неща от мен, заравяни с годините. Това ми позволи да израстна като личност и да продължа напред без демоните, който дори не съм знаел, че имам. Оставям черните дни зад гърба си и съм напълно готов и развълнуван да ви заведа на приключение с мен.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото