BULLET FOR MY VALENTINE се разделиха с ударника си Michael „Moose“ Thomas

bulletformyvalentinedec2017studio_638

 Уелските метълкор пионери BULLET FOR MY VALENTINE се разделиха официално с дългогодишния барабанист Michael „Moose“ Thomas и на негово място сложиха Jason Bowld (PITCHSHIFTER, AXEWOUND). Бандата коментира:

Както повечето от вас знаят, Jason Bowld стои зад касите от ноември 2015 г., свирейки на всяко шоу, което сме правили оттогава. Той допринесе много за прекрасните ни концерти по цял свят и се оказа много важен фактор за нашия успех на живо. С това искаме да обявим, че Jase вече официално е наш постоянен барабанист. Ще бъдете отнесени от това, което ви е подготвил в следващия ни албум.

Искаме да благодарим и на Michael „Moose“ Thomas за всичките хубави години и концерти с него, пожелаваме му всичко най-хубаво с бъдещите му планове и начинания.

 В други новини, BULLET FOR MY VALENTINE са на 99% готови с новия запис. Творбата ще излезе в началото на 2018 г. и ще се разпространява от новия лейбъл Search And Destroy – собственост на Spinefarm Records и интернационална художествена компания Raw Power Management.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото