Билетите за концерта на ARKONA са в продажба от днес

Както вече бе обявено, руската паган фолк метъл група Arkona ще свири в София на 6 юни. Анонсирането на събитието раздвижи метъл средите и събуди надеждите на мнозина, които по една или друга причина не са успели да присъстват на двата концерта, които групата даде у нас. Още се говори за първото им шоу тук през 2008-а, което беше напълно разпродадено. Който не беше сред щастливците  тогава, разбра еуфорията по руските езичници през 2010-а, когато отново напълниха клуб в София и се раздадоха до пълно емоционално и физическо изтощение.
Arkona е банда със силна идентичност. Фронтдамата Maria „Masha Scream” Arkhipova и останалите юнаци бързо се превърнаха в любимци и на публика, и на медии. Те извървяха пътя от дълбокия ъндърграунд  до широка разнородна аудитория с уверени крачки, без компромиси. За последните 5 години те успяха да обиколят големите европейски фестивали, да направят големи успешни турнета в Европа и Америка, а логото им се появи като ключ към водещи материали в редица медии. Интересът към тях отново се засили с появата на силния им актуален албум „Yav”, който излезе преди броени дни.
Arkona са ценени заради автентична си музика, заради невероятната хармония и завършеност, която групата излъчва и не на последно място, заради зареждащите изпълнения на живо.
Третото гостуване на Arkona в България ще е на 6 юни. Концертът ще се състои в клуб *MIXTAPE 5* и ще бъде подкрепен от българска група, чието име предстои да бъде обявено скоро.
Билети на цена от 28 лв. влизат в продажба от днес 8 май, чрез разпространителската мрежа на Eventim в страната (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit colours, магазин „ЯКО“, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на този адрес. В деня на събитието входът ще струва 35 лв. Вратите на клуба ще са отворени за феновете от 19:30 ч., а началото на концерта ще бъде в 20:30 ч.
Тук можете да намерите декларация за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото