BIFFY CLYRO с премиера на новото си видео към Black Chandelier

Biffy Clyro направиха премиера на новото си видео към парчето Black Chandelier, заснето в Лондон миналия месец. Клипът е режисиран от Big TV и е вторият, който бандата пуска от техния предстоящ албум Оpposites, след този към парчето Stingin’ Belle по-рано тази година. Сингълът Black Chandelier ще бъде издаден на 14 януари в дигитален формат и ще включва две нови песни, които няма да влязат в албума: The Rain и Thundermonster.

Двойният албум Opposites ще бъде издаден на 28 януари 2013 година и ще се състои от двете части. Повече – тук.

DVD-то ще съдържа “making of” документален филм, който ще показва кадри от работата на бандата по записите на албума в Лос Анджелис.

След излизането на двойния албум, Biffy Clyro ще се отправят на турне, което ще започне в Нюкасъл на 20 март. Бандата ще обиколи Обединеното кралство, а финалът ще бъде поставен с тяхното най-голямо хедлайн шоу в рамките на турнето, това в Лондонската зала O2 Arena на 3 април.

 

За повече информация посетете:

Официалния сайт на групата

Myspace.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото