BGTSC Представя: SABATON’s Night!

Тематичната вечер ще се състои тази сряда в столичния бар RockIT и е в подкрепа на предстоящия концерт на SABATON, ELUVEITIE и Wisdom на 18 март 2013 в зала „Универсиада”. Гости на вечерта ще бъдат Unbreakable – трибют банда на SABATON, която ще излезе на сцената в 21.00 часа, за да изпълни най-големите хитове на любимата група (за повече информация вж. тук)

Гостите ще имат възможността да получат официалния постер на SWEDISH EMPIRE TOUR (на снимката по-долу), да се срещнат с активистите от Bulgarian Panzer Battalion и да научат първи подробностите за това какви ще са възможностите за среща с любимата група. Също така това ще е последната възможност някой да спечели пропуск за концерта на 18 март или новия брой на списание Про-Рок (на корицата на което е поместена група Sabaton – факт, заради който бандата изказа лично своята благодарност, при това на български език, в официалната си Фейсбук страница)! Ще има и малка изненада!

Вечерта ще премине под  звуците на подбрани песни от репертоара на трите групите.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото