Българи и австралийци заедно с общо балканско турне

EAST PATH TOUR 2012 е първото съвместно, международно турне на българите Smallman и австралийцитe Alithia

 

Българите от Smallman и австралийските музиканти от Alithia стартират общото си турне East Path Tour 2012 и ще преминат през общо четири европейски столици. Началото ще бъде дадено в 22 :10  часа на 12.10.2012г. на сцената на Mixtape 5  в София. Билетите са на цена 12 лв. в мрежата на Ticketstream, 15 лв. – в деня на

концерта. Специален гост на събитието ще бъдат момчетата от Кайно Йесно Слонце.

Старт на вечерта ще дадат Alithia. Музикантите Джон Русванис, Дани Константино и Марк Вела  са „виновни“ за еволюцията на Alithia, разширяването на музикалните граници на бандата и достигането до сегашната й музикална зрялост. А как точно звучи Тя, музиката от другия край на света и на къде ще ни отведе  – ще разберем в деня на концерта.

Продукции като „Реквием за Белия Вятър“ и „Чакрък“, очертаващи волността на едни отминали времена, ще ни върнат бързо на родна земя. „Като Лазурно Слънце“ (както е преводът от старобългарски  на Кайно Йесно) ще ни въведе в интерпретации на архаични народни песни и своеобразен вид нефолклорна музика. Музиката на търсещия човек.

Smallman отново са готови да поднесат изненада на феновете си в София. Наред с тежките китарни рифове ще зазвучат съвместни разработки заедно с Кайно Йесно Слонце и Heptagram Project. Съчетанието между лунната музика на Кайно и картинността в композициите на Smallman ще предложи на феновете  едно пътешествие. Послания, преживяване, спомени… Изобщо – музика на търсене и намиране.

Очакваме ви!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото