Акустичният концерт на PHASE – потвърден

Дойде и официалното потвърждение от родна страна за концерта на южните ни съседи PHASE, за който ви информирахме в началото на този месец. Ето и подробностите:

„Гръцката алтърнатив-прогресив рок банда Phase, която от години работи във Великобритания, ще направи своя първи акустичен концерт в България на 12 септември. Мястото е клуб „Антракт” (София, бул. „Княгиня Мария Луиза” №17).

През 2010 година със сингъла „Perdition“ групата влиза в плейлистата на „Microsoft” за представянето на „Windows 7”, а небезизвестният Duncan Patterson (Antimatter, Alternative 4, ex-Anathema) им помага за дебюта „In Consequence“. Композиции на Phase звучат в ефира на „BBC 6 Music”.
Първият акустичен концерт на Phase в България е Вашият шанс да се насладите в една интимна и забулена в мистика обстановка на неповторимия стил на групата, който препуска из дебрите на алтернативния-погресив-пост гръндж-психеделичен рок, повлиян от Depeche Mode, Nine Inch Nails, Rainbow, Bruce Dickinson, The Beatles, David Bowie, Massive Attack, Loreena. Или с други думи – когато духът на Нюкасъл и Лариса се срещнат в софийския клуб „Антракт” от 21 часа на 12 септември, китара и пиано ще разказват своите мрачни и лирични истории…
Билетите са на цена от 6 лева и ще се продават само на входа на клуба в деня на концерта.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото