50 годишният юбилей на J. HETFIELD е в събота

Напомняме ви, че на  3 Август 2013, тази събота, в софийския Бар RockIT ще се проведе честването на 50 годишния юбилей на великия JAMES HETFIELD и 25 годишнината от излизането на един от най-великите албуми – ..AND JUSTICE FOR ALL!

Този път програмата на HAMMERHEAD (BG) е ориентирана към парчета от „критичния” период на Metallica 86-91, като в основата на сет листа разбира се е  целия албум “…AND JUSTICE FOR ALL” изсвирен точно така както са го подредили великите METALLICA преди 25 години! Няма да липсват и парчета от останалите периоди на групата превърнали Джеймс в една от най-запомнящите се и емблематични фигури в музиката! Томболата с подаръци осигурени от Universal Music Group и Harvester Of Sofia ще зарадва някои от вас малко след изпълнението на групата. Специално за тази вечер голяма част от масите около сцената в заведението ще бъдат отстранени, а гости на събитието ще бъдат популярни личности от шоу бизнеса!

До края на официалната част партито ще бъде записано, филмирано и изпратено на Джеймс Хетфийлд като част от подаръка, който той получи от Harvester Of Sofia по случай 50 годишният му юбилей.

Организатор на събитието е BGTSC, със съдействието на българския фен клуб на Metallica – Harvester Of Sofia и подкрепата на Universal Music Group!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото