Финални новини от WOA Metal Battle Bulgaria 2018

WOA MB BG 2018 Finals Programme MediaТази събота и неделя (2 и 3 юни) в столичния клуб “Мixtape 5”ще се състоят финалите на конкурса WOA Metal Battle Bulgaria 2018.
В рамките на двете вечери ще видим Антифриз, Absolute, Alien Industry, Anonyme, Badcast, Bleak Revelation, Born For Vengeance, Cortege, Dishonored, Escape From Inferno, Eufobia, Forgot The Ten, Fragments Of Existence, Grimaze, Hecktic, Hellrider, Historian и Il Pasaro.
Всяка от вечерите вратите ще отварят символично в 16:00 часа, а концертите ще започват в 17:00 часа. Всяка от групите ще разполага с 20 минути концертно време и общо 10 минути за подготовка на представянето и освобождаване на сцената. Оценяването ще се извърши от жури с международно участие, чийто пълен състав ще бъде представен в деня на откриването. Тук обаче Ви представяме двама от членовете:

Майкъл Тиесен работи като букинг агент за Seaside Touring и е в музикалната индустрия повече от 10 години. След като завършва магистратура по Международен мениджмънт работи за няколко компании, в това число Pro7Sat1 (Music TV) и Sony Music. По-късно се мести в Napalm Records, първо като A & R (артист и репертоар) асистент, а по-късно като букинг агент на различни метъл групи (в това число Tarja, Xandria, Moonspell и др.). Отговорен е за турнето на Tarja и Stratovarius, което ще мине тази есен и през България.

Робин Шлотман завършва Института SAE със специалност Аудио инженер през 2016 година и основава собствена звукозаписна компания и букинг агенция Rockaine Music в Щутгарт, Германия. Работи и заедно с различни млади рок и метъл групи (Start A Revolution, Neverland In Ashes и др.) както и във всички всички сфери на музикалната индустрия. Освен това от 2014 г. насам е технически директор на Wacken Music Camp, а понастоящем работи и в Seaside Touring GmbH в Хамбург като Букинг асистент. По традиция международния финал се провежда на две от големите сцени на Wacken Open Air – WET Stage и Headbanger’s Stage. В него взимат участие само 30 от над 50-те държави членки на голямото семейство на конкурса. Групите разполагат с възможността да дадат всичко от себе си пред публиката на най-големия метъл фестивал в света и да се срещнат с хора от музикалната индустрия. Журито избира “топ 5”, а класираните групи получават материални и парични награди. Тази година освен това първата награда ще гарантира участие на Full Metal Holiday: Destination Mallorca 2018! Всички разходи за хотел и самолетни билети ще бъдат покрити, а освен това победителят ще сподели сцената с легенди като Kreator, Doro, Life of Agony, Dirkschneider и много други! От BGTSC напомнят, че обща цел е по време на събитието е да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички посетители да спазват неговите правила.

БИЛЕТИ: Във връзка с желанието на организаторите да запазят формата на събитието и то да продължи да съществува, от днес в мрежата на Евентим са в продажба и „благотворителни“ билети на стойност 15 лева. Те не са задължителни и няма да бъдат изисквани за проверка на входа на събитието. Всеки по желание ще може да закупи един или неограничен брой билети, като по този начин финансово ще подпомогне развитието на конкурса у нас.   Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
НЕПЪЛНОЛЕТНИ И ДЕЦА: Събитието е екстремно и за това декларациите за придружители са наложителни. Научете още за **Правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe

woa18_poster_finalsЗа повече информация по тези въпроси се обърнете към клуба.

ЖИВОТНИ: Животни няма да се допускат в зоната на събитието.

Забранено е внасянето на: – храни и напитки; – видео камери; – аудио записващи устройства; – оръжие; – всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н. – стъклени бутилки; – преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео: Забранява се използването на видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи! Филмирането на събитието е забранено и подсъдно!
Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене: Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

 

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ! Ползвателите на електронни цигари е желателно да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте. Антисоциално поведение: Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.  Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!
Както споменахме билети не са задължителни, а желаещите да подпомогнат събитието могат да ги закупят от мрежата на Евентим. Освен онлайн някои от местата на които можете да ги намерите са щанд EVENTIM – ул. „6-ти септември“, магазините на Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

*Клубът не работи с резервации
**Гардероб – пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Представилите страната ни в предишните издания са Dash The Effort(2015), Lieveil (2016) и Ophan (2017). Групите се представиха повече от добре пред международното жури и публика в Германия и оставиха много добри впечатления. Така поставиха добро начало в представянето на родната сцена и за в бъдеще.

Не пропускайте най-голямото събитие с участието на родни групи!

Забележка: Концертът на HAMMERHEAD(BG) не е част от конкурсната програма и ще започне след нейното приключване!!!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото