Остава, Jeremy? и Casual Threesome

Категория: Български групи

Начало: 16 май 2013 - 21:30

Град: София

Място: клуб Строежа

Цена: 8 лв

Организатор:

Билети: ТУК

10 години от зараждането на БРИТ-движението у нас ще бъдат отпразнувани на 16 май в клуб Строежа. Програмата на вечерта ще предложи изпълнения на живо и ди джей сетове. Събитието се осъществява с подкрепата на Jack Daniel’s.

Основен инициатор и домакин на празника ще бъде популярният в тези среди Иван Милев-SHAKERMAKER. Негови гости, както и на клуба, ще бъдат групите ОСТАВА, JEREMY? и CASUAL THREESOME. Очаква се и още гости да се качат на сцената. Като част от BRITSPOTTING DJ TEAM в реденето на музикалната селекция ще участва и DIZZY MISS LIZZY. В четвъртък вечер в Строежа ще звучат множество класики от острова, ще има разбири се и нови предложения.

Клубът ще отвори в 20:00, а концертната част ще започне в 21:30. Трите групи ще се появят в различни формати и колаборации. Веднага след края на живата част партито продължава с тематични ди джей сетове.

Билети за концерта по случай годишнината вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. Касите, откъдето могат да бъдат закупени пропуски: Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.


В началото