Joliette и Rutka Laskier

Категория: Малки концерти

Начало: 16 Юли 2018 - 20:00

Град: София

Място: Grindhouse Skateboard Club

Цена: 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

joliette-rutka-laskier-brondЕдна мексиканска банда, една чешка и родните BROND ще забият следващия понеделник (16 юли) на рампата в софийския скейтборд клуб „Grindhouse„.

В Мексико има много луди хардкор банди, а JOLIETTE не са изключение. Експлозивна смес от метълкор от началото на 2000-те, смазващи траш рифове и свежи скриймо влияния правят Joliette една от най-интересни банди, които ще видим тази година. Както казват от It Djents в тяхно ревю: „I can only imagine how many objects, both musical and nonmusical, get smashed at a Joliette show.“

Към балканските дати на Joliette се присъединяват и чехите RUTKA LASKIER. Напрежението в музиката им е постигнато с пространствен ембиънт шум, но след като гигантската вълна от звук се разбие в брега ще трябва бързо да се настроите за пост-хардкор/скриймо, на ръба между мелодията и хаоса.

Във времена, в които бандите се палят повече от егобоксове и вехти, заучени пози на сцената, BROND наистина врят и кипят от ексползивна енергия. Четирима музиканти, четири вокала, маниакална ритъм секция и музикален хаос, който лъха на Fugazi, Melvins и Аt The Drive-In, ако живееха в луксозен софийски квартал. С нов албум, прясно овършал клубове из цяла Европа и готов за родните фестивали, Brond изскачат на рампата в Grindhouse, за да ни питат лично “Кво бе, брато?”

16 юли в Grindhouse (Цариградско шосе 73). Началният час е 20:00, а входът 10 лева.


В началото