We Are Going To Мъглиж

Категория: Фестивали в България

Начало: 7 Сеп. 2018 - 00:00

Град: Мъглиж

Място: Мъглиж

Цена: 0 лв

Организатор:

Билети: ТУК

wearegoingtoмъглиш2018Фестивалът „We Are Going To Мъглиж“ ще се проведе за шеста поредна година в планината над Мъглиж. Датите този път са 7-ми и 8-ми септември. Два дни с някои от най-интересните и активни рок банди от родната сцена и авторската им музика. Входът, както винаги, е свободен.

Вече е потвърдено участието на групите KHANЪ и K.O.R.A. KHANЪ направиха запомнящо се участие на Мъглиж 2016 и продължават да се развиват като група. Софийската банда K.O.R.A. е с десетгодишна история, прясно издаден нов албум, наскоро минало турне в България и участие на фестивал в чужбина.

Очаквайте подробности за останалите участници и реда на програмата!

И тази година фестивалът, който се провежда на открито в планината над Мъглиж, ще събере рок феновете в края на лятото.

Фестивалът подкрепя и популяризира българската авторска музика.
Не само от сцената, но и в паузите между групите се слуша само български рок (предимно на групи, участвали на фестивала).

Вече са известни първите 3 банди от програмата. Това са KHANЪ, K.O.R.A. и JENNY JO.

За KHANЪ това е второ участие в Мъглиж след запомнящото им се представяне през 2016 г. От тогава групата има нов вокал и множество участия в клубове и големи концерти, между които и честта да бъде съпорт на ARKONA. В момента KHANЪ работят по нов материал, части от който се очаква да представят и в Мъглиж.

K.O.R.A. е софийска метълкор банда с 10 годишна история, за която 2018 е много богата на събития. Нов албум, турне в България и участие на фестивал в Румъния.

Другият известен към момента участник е станалата популярна от предаването “България търси талант” JENNY JO. В Мъглиж, където по традиция се дава шанс и на млади рок банди, JENNY JO ще има възможността да представи своята авторска музика.

Очаква се до месец да бъде известна пълната програма.

Следете информацията на официалните медии и фейсбук събитието на фестивала.


В началото