Wrong Fest

Категория: Фестивали в България

Начало: 13 Юли 2018 - 00:00

Град: Войнеговци

Място: Войнеговци

Цена: лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

Wrong Fest ще се проведе в полетата край Войнеговци на 13 и 14 юли.

За шеста поредна година българският алтернативен фестивал Wrong Fest ще се проведе на поляните край софийското село Войнеговци. Първите обявени изпълнители са hardcore punk/rap легендите от Dog Eat Dog и българският фурор Стругаре. За подбора на групите организаторите казват, че ще продължат по идейната пътека на фестивала, като ще има представители на ню-метъл, пънк, инди, хип-хоп и алтърнатив жанровете. Предстои да бъдат обявени още редица имена от световната и българската сцена, като се очаква някои от тях да провокират сериозен интерес към събитието. Билети за двата дни на фестивала на промоционална цена ще бъдат пуснати в продажба от петък, 13 април.

Още днес (сряда) се очаква да бъдe обявено още едно известно име, затова следете страницата на събитието тук.

Wrong fest е един от най-успешните български фестивали за алтернативна музика и извънградска култура. Със своето шесто поред издание – фестивалът е заел основно място в летния фестивален календар на българския меломан. Това не е случайно, тъй като не само музикалната селекция, а и мястото на което се провежда „Грешния фест“ допринасят за пълноценното и надежедневно преживяване на посетителите. С гостували имена като Therapy?, Juno Reactor, The Subways, Truckfighters, Superhiks, Smallman, Nighstalker и редица други български и световни изпълнители фестивалът си е изградил образ на събитие с висок вкус, високи изисквания и високо качество.

След като рано тази сутрин ни бе обещано да научим още новини около шестото издание на Wrong Fest, вече знаем името на още един участник. Това са американските пънк рок, рап, ню метъли HED P.E.

 

wrong fest 4


В началото