Freak Warm-Up парти на Autumn Souls Of Sofia

Категория: Малки концерти

Начало: 24 Ное. 2017 - 00:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 15 лв

Организатор: Autumn Souls Of Sofia

Билети: ТУК

Това е гръцката Brutal Death Metal банда Womb of Maggots. Създадена преди петнадесет години в Атина по-късно променя името си на Inactive Messiah. След промени в състава и музикалната концепция двама музиканти от първоначалния състав на Womb of Maggots възраждат групата под същото име. Гърците имат в дискографията си два студийни албума. Като вторият „Decay of Humanity“ излезе в средата на отминаващата вече 2016г. и събра доста положителни оценки от критиката.

Групата вече е ангажирана за няколко европейски фестивала догодина, а вие ще имате удоволствието да я видите на 24 ноември 2017г. в клуб Live&Loud като част от Freak Warm-Up партито на Autumn Souls Of Sofia. Womb of Maggots ще пристигнат в състав: Lefteris Christou – Bass; Ioannis Frantzis Minardos – Vocals; Alexander Zachos – Drums; Sotiris Pappas – Guitars.

И това не е всичко. Въпреки, че сезонът на подаръците почти отмина, организаторите от Autumn Souls Of Sofia ви правят предложение, на което няма как да устоите. Пуснати са 10 билета на цена 60 лв., които ви дават достъп до всички събития организирани от Autumn Souls Of Sofia през 2017 г. Срокът до, който можете да се снабдите с такава покана е 7 януари 2017г. или до изчерпването им.

Тъй като броят им е ограничен, побързайте да се възползвате от предложението. Мястото, от което можете да получите повече информация и да си закупите покана е тук.

Напомняме, че първото за 2017 г. събитие, организирано то Autumn Souls Of Sofia е на 23 януари в столичният клуб Live&Loud. Една сцена ще разделят нашата млада блек метъл надежда КЛАДА, македонската симфо-блек метъл формация Ambroz и пристигащата за специален концерт-реванш към феновете в България норвежка Stoner/Psychedelic Doom Metal група Superlynx.
Повече информация търсете в събитието!

Както обявихме в началото, фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2017, който ще се проведе на 25 и 26 ноември, ще ви подари и един извънреден ден – Autumn Souls Of Sofia Warm-up-party, който ще е с малко по-различна тематична насоченост и ще се проведе на 24 ноември в клуб Live&Loud. Имаме удоволствието да ви представим следващата група, която се присъедини към нашето Freak Warm-up Party. Това е италианската grindcore/death metal група Mindful Of Pripyat. Самите те отбелязват стила си като Insane & Radioactive GRINDCORE, логично продължение на името и текстовете им, чиято тематика е насочена към заплахата от ядрена катастрофа.

Mindful of Pripyat се събират съвсем наскоро, през 2014г. в дистопичните предградия на разлагащ се град, впримчени в реалност обезобразена от човешки грешки. Години на криза, водещи до перспективата на пост-апокалиптично бъдеще. Сред руините на този мрачен футуризъм трима млади чудаци се издигат, за да взривяват и крещят в смес от сковаващ grindcore/death noise. В традицията на класически ветерани в стила като Napalm Death, Terrorizer, Dead Infection.

През 2015г. подписват договор с легендарния BIZARRE LEPROUS PRODUCTION и чрез него издават дебюта си „…And Deeper, I drown in Doom…“ . ЕР, което можете да чуете на страницата им в  bandcamp.

Само преди няколко дни са издали и сплит албума „New Doomsday Orchestration“ заедно със Stench of Profit. Миланската четворка ще пристигне в състав: Gio – Drums & Vocals; Tya – Lead Vocals & Noise; Gian – Bass & Vocals; Omar – Guitars.

Билети за Freak Warm-up партито ще можете да закупите само в деня на събитието на цена от 15 лв, а първата група, която се престраши да се присъедини беше Womb Of Maggots.

Напомняме ви също, че до 1 април все още можете да се снабдите с билети за другите два дни на Autumn Souls Of Sofia 2017 на цена от 40 лв. Можете да го направите от познатите ви вече места eticketsmall.com и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!

Блек, дуум, депресив, фюнерал, време е за нещо по-енергично, по-жизнерадостно и чисто нашенско. Както знаете фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2017 ще има и Freak Warm-Up Party, което ще се проведе на 24 ноември в клуб Live&Loud.

Следващата група, която се присъедини към веселяшкия купон са death/grind софиянците Warscum. Основани през 2014г., гръбнакотрошещата шайка има до момента едно ЕР в актива си, носещо ласкавото заглавие “Society Rape“. Посланието, което стои зад него според думите на групата е, че: „Живеем в общество, което е изнасилено от ред фактори, а хората не правят нищо особено по въпроса, дори го приемат за нормално.“

През 2015г. Warscum са специално избрани от George Corpsegrinder и компания да подгряват концерта на „Канибалите“ в България. Били са подгряващи и на Malevolent Creation, Grave и други. Интересен факт около бандата е участието на датския барабанист Мадс Лауридсен, свирил в легендарната група Konkhra, както и в много други проекти.

Делили са една сцена и с обичани банди като: Benighted, FBI, Mizerere, Mаss Grave, Past Redemption, Hyperborea. Скоро очакваме дебютния им албум, а есента ще ви очакват, за да отвеят мозъка ви докато си танцувате заедно.

Очаквайте скоро обявяването и на големият хедлайнер на вечерта.

Билети за Freak Warm-up партито ще можете да закупите само в деня на събитието на цена от 15 лв.

Цената на пропуска за другите фестивални дни е 50 лв. Можете да го закупите от eticketsmall.com, както и на каса на ул. Раковски № 67 в София, или в Магазин ЯКО!

Притежателите на следващите 5 билета, закупени от 10-ти април, ще имат възможност да посетят Metal Gates Festival на 16 Ноември – 18 ноември в Букурещ напълно безплатно.

Групите потвърдили участие до момента за Freak Warm-Up Party-то са:

Mindful Of Pripyat – Insane & Radioactive Grindcore, Italy
Womb Of Maggots – Brutal Death Metal, Greece

Е, дами и господа, Autumn Souls Of Sofia представя на вашето внимание оркестъра за танцувална музика с болезнено име и още по-скандално сценично поведение. Приветствайте чешките провокатори и трошачи на правила SPASM. Ако сте готови за предизвикателството, то ще можете да му се отдадете на 24 ноември в столичния клуб Live&Loud, където SPASM ще ви накарат да танцувате до припадък, или най-малкото до спазъм.

И така, малко история… Епохата на SPASM започва в началото на зимния месец януари през /далечната вече/ 2000г. В това време групата е била планирана като страничен проект на ордите Psychopathia и Romantic Love, но всичко тотално се променя. Когато Psychopathia /до момента нормална действаща група/ решава да си вземе почивка нищо не спира членовете да продължат пълнокръвното съществуване на групата. Целта е очевидна – да свирят екстремна музика с необикновена концепция.

След някои промени първоначалният състав на бандата най-после кристализира. Това са: Sam – bass grind inferno, Lukáš – drums and cymbals и Máňa- vocals. С него записват и първото си демо “Spasmatic Secretion”, което излиза през май 2001г., но не е издадено или разпространявано. Групата опитва да формира свой собствен стил на свирене, като категорично отказва да използва китара. Следват различни участия и концерти, а 2004-та е повратната точка в кариерата на SPASM. Записват промо CD за евентуално издание от лейбъл.

Смелчаците са Copremesis prod., които отново през май, но вече 2005-та издават дебюта на чехите. Máňa обаче ги напуска поради идеологически и концептуални спорове, но заместник бързо се намира. Собственикът на лейбъла-издател – Radim (Copretina) се заема с гру… ъм, вокалите. Най-важната крачка в кариерата на групата е участието им на Obscene extreme 2006. Това ги тласка много напред.

Следващите три години са посветени на концерти в Чехия, Полша, Словакия, Германия, Австрия. Участват в няколко компилации, а след издаването на „Paraphilic Elegies“ чрез германския лейбъл Rotten Roll Rex, пред тях се отварят безброй пътища. От 2011-та до януари 2014-та те взимат участие в огромно количество концерти и фестивали. Украйна, Португалия, Нидерландия, Русия. Отново Obscene Extreme и няколко екстремни фестивала в Австрия, Германия и Швейцария сред, които и Rape The Escape Fest. Европейско турне с техните приятели и съмишленици Gutalax.

Последното им издание е от 2015г. и носи изтънченото заглавие „Pussy​(​De​)​Luxe“, както и сплиът Spasm / Gutalax от преди само няколко дни. И едно от участията им за тази година включва /както разбрахте/ и София. Е, стиска ли ви да застанете очи в очи със SPASM?! Тогава ви очакваме на 24 ноември. Билет ще получите на входа само срещу 15 лв. Дрес кодът е по ваше усмотрение и усет, но е задължителен. Let’s do it, guys!

А, да, съвсем скоро ще разберете и последната група, която ще добавим към неприличната и провокативна компания.

С голяма радост ви представяме последния оркестър, който ще забавлява вашите височайши особи на есенното танцувално парти. Щастливото нашенско трио Menstrual Cocktail ви приканва да вземете дейно участие в залата на клуб Live & Loud на 24-тият ден от месец ноември. За вашето добро настроение ще се погрижат както български, така и чужди музиканти, отбраните питиета в клуба са гарантирани, а всякакъв вид костюми и надуваеми играчки силно препоръчителни.

Menstrual Cocktail е горграйнд група, създадена през 2009г. в София.

От самото начало бандата се опитва да следва своя концепция за музика и визия – горграйнд ритми и вокали, съчетани с весели мелодии, подкрепени от бутафорна визия със замаскирани лица. Това е и причината да наричат стила си „Happy Goregrind“.

През 2012г. пускат ЕР с името „PROLAPSEJOB„, а малко по-късно същата година и дебютен албум – „PROLAPSE PARTY„.

В началото на 2014г. групата записва второ EP с името „LITTLE CLITTLE“, а по-късно участва в сплит албум с бандите Fecal Body Incororated (BG), Mincer (IT) и Cannibe (IT), издаден от немски лейбъл.

 

 

Групата е свирила в почти всички големи градове в страната, както и на румънски дет/гор фестивал в Клуж-Напока. Има участия в концерти с чужди групи като Fleshless, VxPxOxAxAxWxAxMxC, M.A.C of Mad, Clitgore, Necrovile и други.

От началото си състава е претърпял няколко промяни, като в момента е трио:

Khappamma – бас/китара
Pig-Spider – барабани
Volval – вокал

Билети за Freak Warm-up партито ще можете да закупите само в деня на събитието на цена от 15 лв. Билетът за другите два дни на Autumn Souls Of Sofia 2017 е 50 лв. и можете да го закупите от eticketsmall.com, както и на каса на ул. Раковски № 67 в София, или в Магазин ЯКО!

Висички групи които ще ни забавляват на партито са следните:

Spasm – Drum ‘n’ Bass gigolo goregrind, Czech Republic

Mindful Of Pripyat – Insane & Radioactive Grindcore, Italy

Womb Of Maggots – Brutal Death Metal, Greece

Menstrual Cocktail – Happy Goregrind, Bulgaria

Warscum – Grind/Death Metal, Bulgaria

Официални ресурси, на които можете да подкрепите Autumn Souls Of Sofia:

Страница на събитието

Фейсбук страница

Официален сайт


В началото