Sevi

Категория: Български групи

Начало: 31 Ян. 2019 - 21:00

Град: София

Място: Бар Rock’n Rolla

Цена: лв

Организатор:

Билети: ТУК

9yearsSEVIСлед като зарадваха феновете с чисто нов сингъл в дните преди Коледа, SEVI стартират годината с празничен концерт по случай деветата годишнина на бандата. Събитието ще се състои на 31.01.2019 г. от 21:00 ч. в столичния бар Rock’n’Rolla.
SEVI започват амбициозно като група през януари 2010-а, като залагат изцяло на авторска музика. Бързо си спечелват симпатията на публиката и с днешна дата се нареждат до едни от най-успешните рок групи в България.
Групата издава два студийни албума и 10 видео-сингъла през годините. Имат акустично DVD и няколко европейски турнета зад гърба си. През 2015-та журналистът Николай Христов пише книгата „Цената да бъдеш себе си”, в която през погледа на бандата, разказва пътя на съвременния рок музикант в условията на шоубизнеса днес.
SEVI са свирили на фестивали като Hills of Rock, Midalidare, Kavarna rock, Gitarijada (Сърбия), Park fest (Сърбия), Pirates of Rock (Италия), редом с имена като EVANESCENCE, EPICA, Doro, Dee Snider, PRETTY MAIDS, HELLOWEEN.
Тяхната музика е представяна в списания като Metal Hammer Italia, Firewokrs (UK), Powerplay (UK), Rockmelodico (BR) и много радиостанции в Европа и Америка.
SEVI обещават силна рок вечер с авторска музика на 31-ви в столичния бар Rock’n’Rolla и споделят, че посетителите на събитието ще са първите, които ще узнаят датата на промото на третия студиен албум на групата, който се очаква да излезе съвсем скоро. Няма да липсват и още специални изненади, споделят от SEVI.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/2216819031690976/


В началото