Tarja Turunen и Stratovarius

Категория: Големи концерти

Начало: 29 Окт. 2018 - 19:00

Град: София

Място: зала Универсиада

Цена: 45 / 50 / 55 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

BGTSC представя TARJA Strato POSTER 20181029 BGTarja Turunen и STRATOVARIUS! Съвместното им турне “A Nordic Symphony“ ще  премине и през у нас – събитието ще се проведе в столичната зала “Универсиада“ на 29 октомври от 19:00 часа.

Концертът е единствен в региона като двете групи ще се представят с равни по време репертоари. Изпълнителите обещават на феновете приятни изненади!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Първите 45 билета са на цена от 45 лева. След тяхното изчерпване и до деня на концерта цената ще е 50 лева, а в в случай на останали в деня на събитието и на място в залата цената на входа ще е 55 лева.

Политика за достъп на непълнолетни:
– Деца включително до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.
– Декларация за придружител можете да изтеглите от този линк.

Предстои обявяването на допълнителна информация!Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!


В началото