Sea Of Black Festival @ Бургас

Категория: Фестивали в България

Начало: 4 Авг. 2018 - 16:00

Град: Бургас

Място: Летен театър в Бургас

Цена: 0 лв

Организатор: Община Бургас

Билети: ТУК

Sea Of Black Festival 2018 SOBДве американски групи са специалните гости на тазгодишното издание на Sea Of Black Festival, който ще се проведе по традиция в летния театър на град Бургас на 4-ти август. Тази година организаторите са решили да предложат на публиката една по-стара и една по-млада банда от различни стилове за различните вкусове и поколения. Това са дет метъл легендите MASTER и набиращите все по-голяма популярност метъл кор титани OF VIRTUE.
Предстои да бъдат обявени и другите групи които ще вземат участие в събитието.
Благодарение на Община Бургас входът за фестивала отново е напълно безплатен!

За 6-та поредна година Sea of Black ще бъде основното метъл събитие в Бургас! Фестивалът ще се състои на 4-ти август от 16:00 ч., а Летният театър отново ще бъде потопен в морето от черни фланелки. Както вече ви информирахме, специални гости тази година са MASTER, едни от основопожниците на no-nonsense, straight-to-your-skull death metal, и OF VIRTUE с тяхното първо участие на българска сцена. Ето и пълният списък с участниците:

MASTER (USA)
OF VIRTUE (USA)
THE ROYAL (The Netherlands)
BROND (BG, Sofia)
MASS CREMATION (BG, Varna)
SCOLOS (Sofia, Burgas)

Стана ясен и окончателният лист с групи, които ще свирят на тазгодишното издание на фестивала SEA OF BLACK.

Специални гости са американските дет метъл легенди MASTER, които пристигат за екслузивно шоу в България. Други чуждестранни участници са OF VIRTUE, също от САЩ и холандците THE ROYAL. От българска страна ще се изявят BROND, MASS CREMATION, HELLRIDER, MENSTRUAL COCKTAIL, BLEAK REVELATION и SCOLOS.

Фестивалът ще се проведе по традиция в летния театър на град Бургас, на 4-ти август, с начален час 16.00. И тази година, с огромната подкрепа на Община Бургас, събитието е напълно безплатно.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/185328358799972/?active_tab=about


В началото